Partners

____

Carien van der Laan

Partner

Carien bracht haar jonge jaren door in Syracuse, New York en verhuisde daarna terug naar Nederland om rechten te studeren aan de Universiteit van Utrecht. Ze was de eerste vrouwelijke McKinsey consultant in Nederland en is uitgegroeid tot een visionaire leider op het gebied van diversiteit en gender gelijkheid.

Karen Kragt

Partner

Karen heeft een achtergrond in de Verpleegkunde (cum laude), Gezondheidswetenschappen en Epidemiologie. Zij heeft een aantal bedrijven opgericht en met succes laten groeien – ook internationaal –  en is mentor en investeerder van bedrijven in de startup fase.

Nicolette van Helsdingen

Partner

Nicolette startte haar carrière in diverse sales functies in de farmaceutische en medical devices industrie. Als search consultant coördineerde ze complexe selectieprocedures op bestuurlijk niveau voor diverse gerenommeerde executive search organisaties en verrichtte ze management audits en board room evaluaties.

Nicole Boevé

Partner

Nicole heeft meer dan vijftien jaar ervaring op het gebied van consultancy, ICT, retail en automotive. Zij vervulde diverse management rollen en weet uit ervaring dat diversiteit in organisaties echte toegevoegde waarde heeft!

Marianne Lensink

Partner

Bijna 30 jaar lang vervulde ze diverse management en directiefuncties. Van hoofdverpleegkundige in een academisch ziekenhuis tot lid van de Raad van Bestuur van een top klinisch ziekenhuis en van directeur in een ouderenzorginstelling tot directeur Zorg van Zorgverzekeraars Nederland. 

Frances Quist

CONSULTANT

Organiseren en plannen is een kunst die Frances als geen ander beheerst, zij managet onze search procedures, regelt alles met onze kandidaten en zorgt er voor dat het onze klanten aan niets ontbreekt.

Jacqueline Fuchten

PERSONAL ASSISTANT

Altijd vriendelijk en gastvrij, Jacqueline zorgt er voor dat iedereen zich bij ons thuis voelt door haar enorme service gerichtheid.

Allianties

____

Van der Laan & Co begrijpt wat goed is voor haar opdrachtgevers én kandidaten. Daarom werken we samen met vertrouwde professionals in de markt voor diversity management, talent- en persoonlijke ontwikkeling, carrière management, executive coaching en search. 

Voor talentontwikkeling hebben we sinds 2014 een alliantie met In Touch women resource management. De partners van In Touch begeleiden, ontwikkelen en inspireren al twee decennia lang vrouwelijk talent voor staf en leidinggevende posities. Zij weten als geen ander wat de kracht is van een divers samengesteld team en hebben in de loop der jaren heel wat vrouwen en organisaties kunnen inspireren met het onderwerp diversiteit.

Monic Bührs

Alliantie Partner

Visionair, koploper en ondernemer in diversity management, Monic wordt zeer gewaardeerd om haar business coaching en training expertise van organisaties.

Elisa de Groot

Alliantie Partner

Leider in diversity management en ondernemer, Elisa is uw adviseur als het gaat om inclusiviteit, organisatie- en teamontwikkeling. 

In juni 2015 besloten Van der Laan & Company en Chasse Executive Search om de krachten te bundelen. Wij zijn beide voorlopers op het gebied van diversiteit in de top, hebben complementaire netwerken en expertise en kunnen samen een nog beter propositie bieden aan opdrachtgevers en kandidaten.

Sven de Jongh

Alliantie Partner

Ervaren strategisch adviseur voor financiële organisaties, Sven is nu een succesvolle search partner in de financiële en business services sector.

Monique de Vos

Alliantie Partner

Schrijfster, befaamd om haar interview cyclus “ De wandeling met…” en ondernemer, Monique deelt haar rijke ervaring en business expertise in de verzekerings- en pensioensector als search partner. 

Adviseurs

____

Van der Laan & Co heeft een aantal bijzondere mensen, ieder uitstekend in hun vakgebied, bereid gevonden om haar bij te staan en in de Raad van Advies zitting te nemen.

Jenny Elissen

Adviseur

Creatieve en innovatie strateeg. Jenny is een out of the box denker pur sang met een rijke ervaring en een indrukwekkende staat van dienst.

Alexandra Schaapveld

Adviseur

Sterk internationaal georiënteerd, talenwonder en gewaardeerd commissaris in diverse binnen- en buitenlandse organisaties en industrieën.

René Steenvoorden

Adviseur

Bevlogen over innovatie en het verbinden van de digitale wereld met business, Rene is overtuigd dat iedere organisatie beter wordt wanneer mensen echt samenwerken.